Individuele sessie

Ik neem je mee in een reis naar binnen. Ik benader lichaam, ziel en geest als één. Ik werk zowel mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Met mijn helende handen en woorden help ik jou te bevrijden van oude pijnstukken, angst en boosheid. Alles wat ik doe is in afstemming met jou en het universum. Je voelt je lichter, zachter, vrijer, je ervaart meer ruimte, vertrouwen en liefde.

Gratis afstemmingsgesprek

 

Email: info@maneesha.nl

Tel: +31628841583

 

Lees meer

Intake

Voor elke individuele sessie of groepstraject nodig ik je uit om een intake te boeken van 2 uur. We gaan de diepte in en je levensverhaal helder maken, zodat we beide de rode draad uit je leven zien en voelen. Vanuit jouw verhaal ontvang je advies en begeleiding van mij. 

 

Intake 1,5 uur

€99,-

Email: info@maneesha.nl

Tel: +31628841583

 
Lees meer

Spirituele Coaching 

In de reguliere sector zijn de gesprekken vaak cognitief en afstandelijk. Deze sessie brengt je meteen naar de kern van je probleem, doordat je gespiegeld word op lichaam, geest en zielsniveau.

 
 
 

Individuele sessie 90 min

€99,-

Email: info@maneesha.nl

Tel: +31628841583

 
Lees meer

Quantum Healing Hypnosis Techniek

QHHT® is een krachtig instrument om toegang te krijgen tot het al wetenende deel van onszelf, dat het Hogere Zelf, de Oversoul, de Ziel  is genoemd. Wanneer we op Aarde inkarneren, vergeten we onze eerdere levens en de verbinding met onze ziel en de bron. QHHT® stelt alle mensen uit elke achtergrond-, cultuur-, religie- of geloofssysteem in staat om de ervaring op te doen, met wat wij het hogere bewustzijn noemen, omdat het zich buiten het denken bevindt. 

Sessie 5 uur

€275,-

Afstemmingsgesprek, qhht sessie, telefonisch na gesprek.

Email: info@maneesha.nl

Tel: +31628841583

 
Lees meer

Healing & haptonomie, energy reading

Dit zijn speciale sessies waarbij de ziel geïntegreerd wordt in het lichaam via aanraking. De ziel wil graag geheeld worden en gegrond zijn in het lichaam. 

 
 

Individuele sessie 60 min

€75,-

Email: info@maneesha.nl

Tel: +31628841583

 
 
Lees meer

Recensies Individuele sessies

 

 

 
Lees meer

Recensies QHHT

 

Lees de recensies van anderen

Lees meer